3 thoughts on “9 august 1601: Mihai Viteazul este ucis

  1. Ne creste inima pentru iubitul si nepretuitul nostru domnitor,Mihai Viteazul ,ni se mareste patriotismul si asa diminuat de cei ce vor Romania pusa la zid cu tot felul de prostii inventate,fie-i AMINTIREA IN ETERNITATE VIE SI MORALIZATOARE PENTRU POPORUL ROMAN NEMURITOR IN ISTORIE,DEMN SI BRAV.

  2. Deosebit comentariul si bine documentat.FELICITARI REALIZATORULUI.ASTEPTAM SI ALTE ASTFEL DE NEPRETUITE SCRIERI,SI DOAMNE FERESTE POPORUL ROMAN DE IMPOSTORI SI IMORALI POLITICI.

    1. Va multumesc frumos! Traim zile din ce in ce mai grele din punct de vedere a pastrarii culturii, a iubirii fata de tara si de lucruri frumoase. Astfel de personalitati( fara de care am fi fost mai saraci sau fara existenta lor nu am fi citit si scris astazi in limba romana) pot si astazi sa ne reaminteasca ca avem o cultura de pastrat si transmis. Ma bucura atentia acordata si va asteptam cat mai des!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PariPont
Citește articolul precedent:
Malomkert - "Cernatul de Sus - o comoară ce vrea să iasă din anonimat"
„Cernatul de Sus – o comoară ce vrea să iasă din anonimat”

Frumusetea limbii si obiceiurilor romanilor vine tocmai din multiculturalitate. Nimic nu e mai frumos decat sa descoperi pe masa romanilor...

Închide