IMG 20200609 105133 scaled - Brioșe cu ceapa verde și branza

Brioșe cu ceapa verde și branza

Vreau sa va spun ca briosele astea de la jumatatea timpului de coacere spre sfarsit miros demential, iti vine sa le infuleci cu tot cu tava. 🙂

Bineinteles ca generoasa, ca de obicei, in cantitati, iar am patit ceea ce eu am inceput sa numesc „eruperea brioselor” (pun prea multa cantitate in forme – eu folosesc de hartie – si „erup vulcanii”, ce sa mai. 😀 ), de aceea in poza de prezentare exista un singur exemplar. 😀

Ingredientele mele au fost:

– 50 grame unt

– 2 oua

– 2 linguri rase cu smantana

– 150 grame branza de vaci

– coditele de la doua cepe verzi.

Am preparat asa:

1. Am batut ouale usor cu furculita, adaugand apoi branza rasa, untul si smantana.

2. Am adaugat coditele de ceapa taiate marunt si faina amestecata in prealabil cu praful de copt.

3. Am pornit cuptorul.

3. Am pus compozitia in forma de briose si am introdus in cuptorul preincalzit pana s-au rumenit.

Sa nu ne cramponam de lucruri mici pentru ca de halit, s-au halit si fara fine dining. 😀

Please follow and like us:
follow subscribe - Brioșe cu ceapa verde și branza1
en US Tweet - Brioșe cu ceapa verde și branza 20
en US save - Brioșe cu ceapa verde și branza20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PariPont
Citește articolul precedent:
IMG 20200609 150706 1 scaled - Bors ardelenesc
Bors ardelenesc

Cand vrei sa iei o pauza de la ciorbele cu carne, iti recomand aceasta reteta. :) Ingredientele pe care le-am...

Închide