Cafea cu ginseng - Cafea cu ginseng, deliciu cu aroma deosebita, bogata in fibre.

Cafea cu ginseng, deliciu cu aroma deosebita, bogata in fibre.

Cafea cu ginseng, o aroma deosebita, bogata in fibre. 

Nu ma refer la cafeaua din automatele gasite prin birouri sau institutii cu aroma de ginseng.

Sortimentul de cafea îmbogățit cu ginseng este mai putin cunoscut si mai rar de gasit. Merita atentie deosebită in cazul in care gasesti acest produs.

Eu l-am cunoscut la o cafenea mica din Milano cautand o alta optiune a modului in care italienii servesc bautura. Am ramas impresionata de gust si apoi am cautat la importatori.

Pe langa o aroma deosebita, bautura de cafea imbogatita cu ginseng aduce multe beneficii. In primul rand al unei energii pe durata mai prelungita.

Cafea, beneficii

Datorită prezenței sale în băuturile populare, cofeina este fără îndoială cea mai larg consumată dintre toate medicamente active comportamental (Serafin, 1996; Fredholm și colab., 1999).

Cofeina mareste tonusul muscular, mareste acuitatea simturilor, intensifica circulatia cerebrala, creste frecventa cardiaca.

Substantele amare, continute de cafea, sunt un stimulent digestiv remarcabil. De altfel, cafeaua este singurul aliment amar consumat in cantitati mari.

Ginseng, beneficii

ginseng - Cafea cu ginseng, deliciu cu aroma deosebita, bogata in fibre.
Ginseng

Ginsengul are nenumărate proprietăți extraordinare pentru sănătate. Stimuleaza funcția cognitivă (memoria, gândirea) Si reduce stresul.

Ginsengul are rol în slăbit, stimuleaza creșterea părului și protecția pielii și are rol de întinerire asupra organismului. Prin substanțele active conținute, ginsengul este un puternic antioxidant.

Beneficiile ginsengului sunt date de substanțele active conținute, numite ginsenozide.  Are o istorie veche de peste 5000 de ani si este capabila să stimuleze sănătatea generală a organismului, vigoarea și prelungească viața.

Rolul de energizant este unul dintre cele mai cunoscute beneficii ale ginsengului. Este utilizat pentru creșterea rezistenței și performanței fizice. Este recomandat persoanelor sănătoase care vor să-și sporească performanța fizică și pentru cele care se confruntă cu oboseala ca efect secundar al unei boli.

Rezistența mentala și fizică produsă de consumul de ginseng durează în timp și, spre deosebire de cea indusă de cafea, nu este urmată de o cădere de energie.

Ginsengul este indicat pentru combaterea sindromului oboselii cronice. Reduce oboseala și aduce un aport energetic.

Acest produs poate fi gasit ambalat sub forma de cafea praf obisnuita si se foloseste la ibric dar exista si producatori care ambaleaza o forma de cafea instant. Ambele sunt la fel de aromate si pot fi un deliciu in zilele intense.

by Kizzi

Please follow and like us:
follow subscribe - Cafea cu ginseng, deliciu cu aroma deosebita, bogata in fibre.1
en US Tweet - Cafea cu ginseng, deliciu cu aroma deosebita, bogata in fibre. 20
en US save - Cafea cu ginseng, deliciu cu aroma deosebita, bogata in fibre.20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PariPont
Citește articolul precedent:
Nae Ionescu
16 iunie, momentele cele mai semnificative

Nicolae C. Ionescu a fost un filozof, logician, pedagog și jurnalist român. Orientarea sa filozofică a fost numită trăirism.

Închide