Cafea guarana - Cafea cu guarana, o bautura cu efect energetic prelungit

Cafea cu guarana, o bautura cu efect energetic prelungit

Cafea cu guarana poate fi o soluție sanatoasa in lupta pentru energie. Produsul nu ofera doar beneficiile pe termen scurt ale cafelei obisnuite.

Datorita conținutului ridicat de cofeină din compoziție, cafea guarana pulbere este un înlocuitor excelent  al cafelei.

Ajută la scăderea în greutate, fiind deseori inclusă în compoziția suplimentelor pentru slăbit.

Imbunătățește performanța fizică. Grăbește recuperarea în urma efortului fizic și este preferat de sportivii de performanță;

Reduce oboseala mentală și durerile de cap;

guarana - Cafea cu guarana, o bautura cu efect energetic prelungit
Guarana

Paullinia cupana sau guarana este o plantă nativă din bazinul Amazonului și este un psihostimulant tradițional brazilian.

Numele de guarana derivă din cuvântul amazonian „varana”. Varana inseamna un copac ce crește pe un altul.

Guarana este pasta uscată a semințelor de Paullinia cupana, o specie de liană ce crește în pădurile amazoniene din Brazilia.

Sămânța roșie a plantei este prăjită, curățată de stratul exterior de protecție, pisată cu apă până se transformă într-o pastă care apoi este uscată în bastoane sau blocuri.

Fructul tinereții este utilizat pe scară largă ca stimulant, pentru a diminua oboseala, pentru a stimula concentrarea și pentru o stare de bine.

Cafea cu guarana este un produs care stimulează sistemul nervos central în mare măsură datorită cafeinei dar contine si alte xantine cum ar fi teofilina și teobromina.

Cafeina combinată cu alte ingrediente active ale guarana sporește metabolismul prin creșterea oxidării lipidelor si a creșterii consumului de energie.

Acest produs este apreciat pentru potențialul său de pierdere de greutate dar stimularea metabolismului aduce beneficii și asupra creierului care consumă aproximativ o cincime din energia organismului.

Cafea cu guarana este o bautura excelenta pentru energie nu doar la nivel fizic, ci și la nivel mental, pentru vigilență, ameliorarea dispoziției, dar și pentru gestionarea pierderii în greutate!

 Cafea espresso cu guarana este un produs intalnit la importatorii de cafea dar se poate gasi si in combinatii de plicuri pentru a fi usor de preparat la birou.

by Kizzi

Please follow and like us:
follow subscribe - Cafea cu guarana, o bautura cu efect energetic prelungit1
en US Tweet - Cafea cu guarana, o bautura cu efect energetic prelungit 20
en US save - Cafea cu guarana, o bautura cu efect energetic prelungit20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PariPont
Citește articolul precedent:
DRAPEL - 26 iunie Ziua drapelului din 1998
26 iunie Ziua drapelului din 1998

In fiecare an, pe 26 iunie, sarbatorim Ziua drapelului național, incepand cu 20 mai 1998, cand a fost proclamată prin...

Închide