IMG 20200613 213938 scaled - Cartofi țărănești

Cartofi țărănești

Indiferent de anotimp, reteta asta merge ca „unsa” in orice seara ai chef sa mananci „bine” si consistent. 🙂

Ingredientele pe care le-am folosit au fost:

– 300 grame kaizer – eu am folosit sunculita afumata, gust la fel de memorabil

– 4-5 cartofi mari

– 3 linguri de ulei

– 2 cepe mari

– 2 lingurite Delikat Legume

– 1 ardei gras rosu

– 1 legatura marar.

Am pregatit asa:

1. Am spalat cartofii si i-am fiert in apa cu o lingurita de Delikat Legume, fara, insa, sa ii curat de coaja. Am decojit, ulterior, cartofii fierti si i-am taiat in cuburi.

2. Am curatat si am spalat ceapa si ardeiul. Am taiat ceapa solzisori, ardeiul in fasii iar kaizerul / sunculita in cuburi sau, dupa preferinta, in felii foarte subtiri.

3. Intr-un tuci, am calit ceapa si ardeiul in uleiul incins. Dupa ce s-a mai inmuiat ceapa, am adaugat sunculita si am continuat sa le calesc impreuna pentru 3-4 minute.

4. Am luat vasul de pe foc, am adaugat cartofii si restul de Delikat Legume si am amestecat cu atentie, ca sa nu se sfarame cartofii.

5. I-am servit presarati cu marar tocat marunt.

Un gust imposibil de uitat! 🙂

Please follow and like us:
follow subscribe - Cartofi țărănești1
en US Tweet - Cartofi țărănești 20
en US save - Cartofi țărănești20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PariPont
Citește articolul precedent:
Batalia de la Belgrad - 22 iulie 1456, Iancu de Hunedoara il invinge pe Mahomed al II–lea, cuceritorul Constantinopolului
22 iulie 1456, Iancu de Hunedoara il invinge pe Mahomed al II–lea, cuceritorul Constantinopolului

În urma victoriei în bătălia de la Belgrad, contra oștirii otomane a sultanului Mehmed al II-lea Cuceritorul Constantinopolului papa l-a...

Închide