IMG 20181116 123139 1 - Ceai de cannabis sativa, ajutor si preconceptii

Ceai de cannabis sativa, ajutor si preconceptii

Cannabis sativa, canepa bunicilor, este un produs pe cat de benefic pe atat de mult vazut intr-un mod preconceput.

Plecand de la faptul ca se poate folosi orice intr-un mod bun sau rau, daca alegem de la acest produs ceea ce ne poate face bine, obtinem un real castig si ajutor.

Ceaiul de cannabis sativa, ceaiul de canepa, este o bautura care preparata dupa recomandari poate aduce reale beneficii si este foarte bine tolerat de organism.

Trebuie sa amintesc faptul ca trebuie cumparat din locuri autorizate datorita faptului ca doar un tip de component este legal si acceptat.

Nu voi intra in detalii de compozitie chimica dar in Romania exista cultivatori si producatori atestati de produse din Cannabis sativa. Acestia sunt usor de gasit si au garantate produsele chiar de faptul ca fermele sunt atestate de licente si ajutate cu fonduri europene.

Voi reveni la preconcepții. Nu am întâlnit nici o persoana care sa fi auzit ca beau ceai de canepa si sa nu se amuze.

Ei bine, ceaiul de canepa, nu da nici o stare de euforie sau stare asemănătoare produselor halucinogene. Este departe de orice fel de asemanare.

Produsul este recomandat ca un analgezic puternic care consumat in timp poate inlocui multe din analgezicele de pe piata: morfina, tramadol etc.

Castigul cel mai mare este ca, ceaiul de Cannabis sativa, nu are efecte adverse.

Multi dintre bolnavii diagnosticati cu anxietate mentioneaza ca au reusit sa renunte la medicamente precum Xanax, utilizand ceaiul de Cannabis sativa. Persoane care sufera de insomnii au mentionat ca pot gasi un bun ajutor in acest produs si renunta astfel la medicamente care le pot da si efecte adverse.

Ceea ce e cel mai important e ca pacienti care sunt diagnosticati cu boli grave precum cancer, poliartrite reumatoide si multe altele marturisesc ca folosesc ceaiul de Cannabis sativa ca ajutor in a depasi multe dintre probleme.

IMG 20181116 123152 - Ceai de cannabis sativa, ajutor si preconceptii
Ceai de cannabis sativa

Este foarte important de stiut ca produsele din Cannabis sativa nu trebuie consumate in prezenta alcoolului. Pot aparea dureri de cap.

Utilizarea ceaiului de canepa are o istorie indelungata. Consumul de canabidol in scop medicinal a fost limitat incepand cu 1961. Aceasta planta si derivatele ei au fost incluse in Conventia unica a Onu. A fost declarata drept ”medicament fara uz medical”.

Societatea Academica Internationala a dovedit prin multe rapoarte utilitatea produsului.

Medici din intreaga lume au declarat utilitatea utilizarii canabidolului pentru a trata o serie lunga de afectiuni si simptome.

Cannabis sativa poate alina durerea provocata de cancer sau de tulburari neurologice.

La nivel european, majoritatea tarilor permit utilizarea canabidolului in scop medicinal. In ultimii ani, literatura stiintifica a oferit dovezi concludente si substantiale. Astfel prin utilizarea produsului se pot trata dureri cronice. Pot fi ameliorate starile de greata provocate de chimioterapie. Pot fi ameliorate simptomele spasticitatii date de diferite boli neurologice, grave.

Exista dovezi ca poate diminua simptomele tulburarilor mintale psihotice.

Atenueaza simptome ale Epilepsiei, artritei, bolii Alzheimer, astmului sau glaucomul.

Cannabis sativa poate reduce riscul de diabet si obezitate. Este util in eliminarea durerilor menstruale.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a recomandat, oficial, in 2017, ca cel putin canabidiolul, CBD, sa nu mai fie considerata la nivel international ca substanta controlata.

by Kizzi

Please follow and like us:
follow subscribe - Ceai de cannabis sativa, ajutor si preconceptii1
en US Tweet - Ceai de cannabis sativa, ajutor si preconceptii 20
en US save - Ceai de cannabis sativa, ajutor si preconceptii20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PariPont
Citește articolul precedent:
Victor Babes - 4 iulie 1854: Se naste, Victor Babeș, bacteriolog roman
4 iulie 1854: Se naste, Victor Babeș, bacteriolog roman

Babeș s-a preocupat îndeaproape de problemele medicinei profilactice: alimentarea cu apă a localităților, organizarea științifică a luptei antiepidemice etc.

Închide