1582205661233 150x150 - Fa dragoste ACUM cu dragostea!

Fa dragoste ACUM cu dragostea!

Ce frumoasa si enervanta e dragostea! Ce frustrant e sa iti vina sa iti smulgi parul din cap de nervi cand nu reusesti sa il faci pe celalalt sa inteleaga ce iti doresti, de fapt! Si ce bine te simti cand tot ce iubesti ai langa tine: fie pentru o clipa, pentru o saptamana, pentru doua. Cand le dai naibii de griji ca stii ca ce traiesti `acum` eclipseaza tot ce sufletul iti sufera in restul zilei / saptamanii / lunii / anului. Nu? Nu te regasesti? Nu fi ipocrit. Fiecare a trecut, macar o data, prin cel putin una dintre situatiile enumerate. Recunoaste macar fata de tine. Ramane secretul tau.

„Acum” e cel mai important.

ACUM, cand cel iubit ti-e aproape, venit din strainatate, dupa luni intregi de vorbit online si la telefon, timp in care a facut pe dracu`-n patru sa te vada, sa va vada copilul, sa va vedeti in trei, apoi sa va vedeti in doi, sa petreceti timp intim si sa faceti dragoste cu dorul, in defavoarea lui.

ACUM, dupa o cearta, cand cea mai dulce e impacarea, cand ati cautat motive ca pur si simplu sa faceti dragoste cu scuzele, cu parerile de rau, cu regretele din vorbe si cu momentele pierdute.

ACUM, cand dupa o zi de munca, faceti dragoste din priviri, pentru ca deja nu mai e nevoie de vorbe ca sa apreciati ca si in seara asta ati intrat amandoi pe usa, rapusi de oboseala de peste zi, insa vii si nevatamati.

ACUM, cand a face dragoste este TOTUL care iti implineste ziua si iti implineste esenta de a fi, departe, insa, de nevoia fizica: chemare, dorinta de impreunare, dorinta de a fi un cumul de energii, de „vreri” implinite si de placeri comune.

ACUM-uri sunt multe. Nenumarate. Infinite. ACUM-urile mele sunt ale mele, ACUM-urile tale sunt ale tale, iar asa cum eu nu ti le investighez, nici tu nu te baga.

Am vrut doar sa iti deschid ochii asupra faptului ca ACUM conteaza Acum. Maine e relativ.

IMG 20200220 153257 - Fa dragoste ACUM cu dragostea!

Fa dragoste azi. Fa dragoste acum. Spune ce simti. Da o palma si fa dragoste cu impacarea. Explica, daca simti. Lasa-te simtit atunci cand explici. Da, uneori trebuie sa ii explici cum iubesti, de fapt. Stiu, nu e corect. Dar nu e corect nici daca lasi sa se inteleaga ceva ce mintea ta nu concepe, din principiu.

Mangaie. Sopteste. Alinta. Iubeste.

ACUM!

Fa dragoste cu dragostea. Cu timpul nu ai sanse!

Please follow and like us:
follow subscribe - Fa dragoste ACUM cu dragostea!1
en US Tweet - Fa dragoste ACUM cu dragostea! 20
en US save - Fa dragoste ACUM cu dragostea!20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PariPont
Citește articolul precedent:
prietenie - Iubita mea prietena
Iubita mea prietena

Prietena ... In acest articol nu vreau sa va vorbesc despre vreo prietena din copilarie si nici macar despre una...

Închide