IMG 20190501 202041 scaled - Horoscop nativ american

Horoscop nativ american

Daca esti pasionat de zodiac sau din contra vrei sa afli alte tipuri de zodiac, horoscopul nativ american vine cu diferite caracterizari ale zilelor de nastere fata de cel cu care esti obisnuit.

Indienii americani credeau ca sunt protejati de spirite ale animalelor. De aici, dupa ziua de nastere, fiecare regasim un animal-spirit.

„Sistemul” zodiac și astrologie nativ american are multe similitudini cu alte sisteme cerești de a prezice prezentul și viitorul nostru.

Suntem legați de pământ și de stele și de toate lucrurile vii într-o rețea sacră. Astrologia autohtonă americană ne ajută să devenim mai conștienți de aceste conexiuni, susține învățarea de a avea încredere în instinctele noastre și acționează ca un sistem de creștere personală.

Intenția finală în acest sistem astrologic este de a oferi oamenilor o mai bună înțelegere a scopului lor general și a contractelor pe care le-ați acceptat ca ființă spirituală în această lume.

Horoscop nativ american - Horoscop nativ american
Horoscop nativ american

Horoscop nativ american: Otter sau Vidra – 20 Ianuarie – 18 Februarie

Nu este nimic previzibil despre Vidra. Oamenii nascuti sub acest semn nu simt nevoia să facă lucrurile într-o manieră convențională.

Chiar dacă oamenii ar putea să nu înțeleagă demersul lor, acest semn este adesea destul de adept al finalizării sarcinilor cu multă pricepere.

Vidra este de multe ori ciudată și imprevizibilă. Ele știu singure cum să obțină ceea ce le trebuie. Este foarte eficientă. Gandeste in mod unic și este creativa. Are o imaginație peste măsură și este foarte inteligentă.

Este intuitivă și perspicace. Isi face ușor prieteni. Desi este curajoasă si cinstită este și puțin emotivă. Acest semn poate fi rebel și retras.

Sinceritatea este întreaga politică a Vidrei . Nu se poate gasi un prieten mai încercat și adevărat decât cei nascuti sub acest semn.

Mintea lor este curioasa, în special atunci când vine vorba de convingerile și punctele de vedere adânci ale oamenilor. Explorarea acestor concepte acționează ca aliment pentru creier.

Păstreaza tot ceea ce învata în fișiere mentale ordonate și cauta orice scuză bună pentru a partaja aceste date. În acest fel preia uneori conversațiile fără să-și dea seama.

Totemul nașterii este foarte jucăuș și uneori puțin viclean. Acești oameni se bucură de fricțiuni și dansează sub lună, departe de ochii descurajatori ai vieții de zi cu zi.

Provocarea aici este să se întoarcă pe pământ și să se concentreze din nou. În general, vidra este foarte atrăgătoare și plăcută, ceea ce le face un bun prieten pentru mulți.

Horoscop nativ american: Wolf – Lup 19 Februarie – 20 Martie

Lupul este sensibil, emotiv şi compătimitor.

Lupul crede că ceea ce are nevoie este iubirea şi o cauta mereu. Lupul are nişte standarde acerbe pentru independenţă. Imaginea acestuia este ”lupul singuratic”.

Acestuia îi place ca partenerul să fie romantic dar nu uită să menţină un aspect al independenţei în personalitatea lor.

Lupul este pasional, generos, blând, afectuos, dar uneori poate fi imposibil sau obsesiv.

Ideea unui lup singur este fidelă acestui semn zodiacal. Oamenii nascuti sub semnul de lup au nevoie de singurătate în mod regulat. Echilibrând, se bucură de o relație foarte intimă, în care partenerul lor înțelege această înclinație și oferă spațiu atunci când este necesar.

Inima unui Lup este foarte generoasă. Se pare că nu există nicio limită la ceea ce sunt dispuși să ofere celor care au nevoie. Din păcate, unii profită de acest aspect.

Când se află printre un grup de oameni de încredere, lupul acționează ca un protector și un tutore. Oamenii care au acest totem au minți puternice și inimi loiale.

Lupul este un căutător natural. Altii il pot urmări din încredere doar pentru că pare să știe unde merge si de ce. Această trăsătură strălucește deosebit de puternic când vine vorba de filozofie sau spiritualitate. Lupul știe să meargă între lumi și să le echilibreze atât în ​​viața de zi cu zi.

Horoscop nativ american: Falcon – Şoim 21 Mai- 19 Aprilie

Această pasăre este un liber natural născut. Poate fi întotdeauna privit pentru corecta judecată pe care o face si pentru mintea limpede.

Nu pierde timpul niciodată. Ia măsuri atunci când este necesar şi mereu fac ceea ce îşi propun.

Sunt persistenţi şi ambiţioşi. Ei au întotdeauna iniţiativa. Are personalitatea perfectă pentru sport şi proiectele care se fac în echipă.

Uneori poate devine arogant. Şoimul pluteşte în capacitatea sa de a menţine pasiunea de foc în relaţiile romantice.

Cei născuți sub semnul Soimului își păstrează calmul chiar și în mijlocul unui vârtej. Soimul este bine fundamentat și are abilități solide de luare a deciziilor. Acesta este motivul pentru care se găsește adesea într-o poziție de conducere, chiar și fără să vrea. Ei nu se tem de o provocare cu o mică rivalitate bună.

Cel nascut sub acest semn vrea să facă următoarea mare descoperire, să câștige un record mondial în alergare și chiar poate merge în spațiu. Falconul este inspirat de o dorință de aventură care nu este ușor stinsă.

În relații soimul este un partener pasionat. El sau ea își va exprima iubirea și senzualitatea în moduri foarte creative. Are nevoie de un partener căruia îi place să zboare sus, explorând unde il duc vânturile.

Una dintre provocări pentru acest semn este să ia legătura cu lumea sa interioară. Are tendința să o ignore, preferând subiecte mai puțin complicate, unde pot vedea cu ușurință rodul eforturilor tale.

Din păcate, Soimul are nevoie de această legătură mai profundă pentru a se descoperi.

Horoscop nativ american: Beaver – Castor 20 aprilie – 20 mai

Persoanele cu totemul Castor par deseori neliniștite. Sa fie linistiti pentru perioade lungi de timp este suficient pentru a merge spre distragere.

Dacă te-ai născut in Castor, ai tenacitate naturală. Există foarte puține lucruri care vă pot împiedica să finalizați orice proiect.

Mai mult, castorul are talente destul de uimitoare. Acești oameni pot crea o frumusețe mare și fundații puternice.

Oamenii Castor se îngrijorează deseori pentru finanțe. Drept urmare, lucrează foarte mult pentru a crea securitate pentru ei și pentru cei pe care îi iubesc. Orice exces din aceste eforturi se întâmplă adesea în acte caritabile care ii fac să zâmbească în interior.

O persoana nascuta sub acest semn vă oferă sentimentul de bază al asigurării de sine.

În timp ce pare calm și colectat la suprafață, această persoană are încă unele incertitudini destul de dure care în cele din urmă ies la suprafață.

Nu poate fugi de aceste lucruri. Ele sunt lecțiile lor de rezolvat. În plus, trebuie să aibă grijă să nu devină prea concentrat pe muncă, lipsind atât de mult în viață în acest proces. Trebuie sa aduca joc și relaxare în barajul lor pentru echilibru și bucurie.

Horoscop nativ american: Deer – Cerb 21 mai – 20 iunie

Cei născuți cu acest totem sunt încântători și capricioși, ceea ce îi îndurează pe mulți. Persoanelor nascute sub acest semn le place să socializeze cu alții cu o minte asemănătoare.

Mintea lor inteligentă și spiritul lor apărător păstrează conversațiile energice și antrenante. Nu are nici o problemă cu vorbirea în public și ar trebui să găseasca o muncă în care sa poata folosi acest talent în mod regulat.

În relații, oamenii cerbului sunt compătimitori și hrănitori. Cu toate acestea, unele neliniști se află în sufletul lor. Cel mai bun mod de a le descuraja este găsirea unei provocări concentrate.


Cerbul este un producător de pace. Nu ii place conflictul, dar va participa la el atunci când va simti că are ceva bun de oferit spre o rezoluție.

Reunirea pozitivă a oamenilor diferiți face ca aceste persoane să fie foarte fericite. Cerbul nu se bucură de sentimente de instabilitate și va face tot posibilul pentru a restabili ordinea.

Cerbul se poate strecura cu cei mai buni dintre ei.

Horoscop nativ american: Woodpecker – Ciocănitoare 21 iunie- 21 iulie

Pe tărâmul zodiacului animalelor autohtone, Ciocanitoarea este forța hrănitoare a Mamei Sacre. Stiu instinctiv când să ofere ajutor și ce fel.

În relații, persoanele nascute sub acest semn arată o mare devoțiune. Își ia timpul necesar pentru a găsi doar partenerul potrivit. Odată angajat, acordă toată atenția și energia pastrata pentru a face acea persoană fericită.

Cei care au acest este totemul din naștere au o cale comuna cu banii. Se recunosc în jurul cardurilor și a băncilor aproape la fel de bine ca și un contabil. Există un motiv foarte valid pentru a concentra atenția asupra bugetelor. Acestea oferă securitate celor dragi, ceea ce aduce bucurie spiritului lor.

O altă caracteristică a lor este pasiunea pentru natură. Mulți se simt atrași spre a lucra în ecologie sau în alte științe ale mediului.

Cea mai mare provocare pentru ei este echilibrarea minții și a inimii. Sunt sensibili și ușor copleșiti de emoție. În acest sens, trebuie să măsoare dragostea pe care o ofera și să se asigure că relațiile rămân echilibrate. In mod obligatoriu are nevoie și de dragoste de sine pentru împlinire.

Horoscop nativ american: Salmon – Somon: 22 iulie- 21 august

O persoana nascuta sub acest semn este plina de energie. Sunt foarte rapizi. Sunt condusi de entuziasm si pasiune, oamenii sunt atrași de somon și sar adesea în curent cu el. Experiența este cuprinzătoare în întregime, plină de repere de distracție și de obicei se încheie ca un succes.

Cei născuți sub semnul somonului trebuie să urmeze obiective semnificative. Nimic nu se face fără să se gândească la a fi util, compătimitor și receptiv la o nevoie viabilă. Lăcomia nu are loc în lumea lor.

Cu partenerii manifestă mult zel și creativitate. În cercul acestei relații se construiește o înțelegere profundă. Atât somonul cât și partenerul lor sunt mereu schimbați în bine pentru această experiență.

Aceste persoane simt lucrurile foarte profund.

Conectarea somonului cu apa joacă un rol important în caracteristicile acestui semn. Este creativ, artistic și revigorant. Este atras de locuri cu apă vie din care mintea și spiritul lor pot ”bea” pe deplin.

Horoscop nativ american: Bear – Urs 22 august – 21 septembrie

Oamenii născuți cu acest totem au caracteristici bărbătești, chiar și în rândul femeilor. Acest lucru oferă ursului o forță interioară echilibrată cu veridicitate, acceptare și sinceritate.

Cei nascuti sub acest semn sunt curiosi. Cu cât puzzle-ul este mai dificil, cu atât mai mult ii intrigă. Odată ce un mister se dezvăluie următoarea acțiune este să împărtaseasca informațiile respective, dar un astfel de cadou ar trebui să fie echilibrat cu prudență.

Oamenii urs sunt practici și discreti. Ursul este o persoană foarte fizică care răspunde puternic la aport senzual. Una dintre provocările pentru totemul Ursului este înțelegerea faptului că există mai mult pe această lume decât ceea ce întâlnim la nivel corporal.

Spațiul personal este foarte important pentru ei. Acea ”peșteră” este sigură și primitoare. Este un loc în care pot explora în siguranță toate aspectele lumii interioare. Ei merg în acel loc sacru pentru o revitalizare liniștită.

Ursul nu este o creatură a schimbării. Cu toate acestea, Ursul trebuie să învețe cum să gestioneze transformările, altfel el nu se va dezvolta niciodata cu adevarat.

Horoscop nativ american: Raven – Corb 22 septembrie – 22 octombrie

Cei născuți cu un totem corb sunt dedicati afacerilor. Le place să crească proiecte și companii, asigurându-se financiar în acest proces.

Sunt carismatici, luminosi ca soarele și au principii puternice. Dacă aveți nevoie de cineva care să vă reprezinte într-o afacere de vânzări, întrebați un Corb. Vor oferi mai multe decât ați cerut.

În ciuda întreprinderilor comerciale energice ale Corbului, această pasăre este cu adevărat linistita. Rămân senini chiar și în relații dificile și au o percepție acută. Corbul poate fi pasionat radical de o idee sau de un proiect, devenind exigent în acest proces.

Dacă ”zbori” cu un Corb, ești probabil în continuă mișcare către o nouă exploatare. Ei nu pun rădăcini adânci, preferând să urmeze vântul unde le duce. Acest lucru ii poate lasa să simtă că se află în afara vieții, căutând până când sunt gata să aterizeze și să rămână prinsi in timp.

Ravenilor adoră lucrurile destul de strălucitoare. Vor să fie înconjurați de frumusețe. Această înclinație nu este întotdeauna practică, dar este foarte satisfăcătoare. Lucrurile strălucitoare se pot aplica și unui proiect sau idee nouă. Deși poate părea foarte interesant, punerea în aplicare nu întotdeauna se dovedește a fi ușoară.

Horoscop nativ american: Snake – Sarpe 23 octombrie – 22 noiembrie

În tradițiile americane native se spune că șarpele este totemul cel mai comun în rândul șamanilor, deoarece sunt vindecătorii și ghidul spiritual al triburilor. Ca și șarpele, șamanul rămâne neclintit de o mică dramă. Ele alunecă de-a lungul lor și se ocupă de probleme cu un cap nivelat.

Acesti oameni se bucura de enigme și de secrete dezvăluite. De asemenea, onoreaza secretele cu importanta cuvenită. Oamenii pot avea încredere în ei ca fiind un un ascultător si confindent.
În societate arată un umor, o inventivitate și o adaptabilitate deosebite. Oamenii de șarpe își pot arunca proverbial pielea nu numai pentru creștere, ci și flexibilitate cu mediul înconjurător.

De asemenea, se bucură de sprijinirea altor persoane cu obiective profund personale.

Persoanele cu totem de șarpe au minți ocupate. Ei se gândesc la 10 lucruri simultan și fac importante ”multi-task”. Provocarea pentru sarpe este că eliberarea trecutului se dovedește dificilă. Întotdeauna există întrebări „ce se întâmplă”, care creează anxietate.

Când te ”plimbi” cu Șarpele, ai o afinitate naturală pentru problemele mistice și spirituale.

Horoscop nativ american: Owl – Bufnita 23 noiembrie – 21 decembrie

Cei cu acest semn de naștere sunt oarecum enegmatici. Pe de o parte, acestia au energie iar pe de altă parte, ei sar adesea înainte de a privi.

Oamenii din viața lor apreciază abilitățile ei de ascultare. Nu va întrerupe și procesează tot ceea ce aud cu atenție. Dacă veti cere o opinie, vor fi pe deplin cinstiti.

Bufnita petrece viața cu speranță și optimism. Îsi onoreaza natura spirituală și încearcă să o integreze în experiențele de zi cu zi. Bufnița trebuie să rămână fidela scopului sufletului lor, care poate fi o luptă într-o societate haotică.

Ei văd lucrurile foarte clar și preferă să observe înainte de a interacționa. În acest fel, ochii sunt deschiși înainte de a intra într-o situație. Atitudinea lor optimă descoperă frumusețea în cele mai mici lucruri. Ește un căutător al intelepciunii care nu încetează niciodată să se bucure de descoperiri.

Provocarea este ca poate ramane un suflet neliniștit. Există atât de multe lucruri de făcut și de văzut în viață, încât încearcă să dea dovadă de 100 de experiențe, mai degrabă decât să aibă una cu adevărat transformatoare. Aceasta este persoana care citește rapid cartea vieții și lipsește mesajul mai profund care ar putea îndeplini acele dorințe interioare.

Horoscop nativ american Goose – Gasca 22 decembrie – 19 ianuarie

Atunci când căutați pe cineva cu motivație și conducere, căutați o persoană cu totem Gasca. Aceste păsări au o strategie de joc pentru joc pentru aproape fiecare moment din orice zi.

Această abordare a vieții le oferă un sentiment mai mare de confort și le creează încrederea care le lipsește uneori.

Păstrează lucrurile realist. Vestea bună este că ei iau chiar și orice neplăcere cu umor si bunăvoință. Au învățat lecția despre cum să râda sub forma de autovindecare.

Acesti oameni sunt iubitori nu luptători. Acest semn ilustrează semnificația din spatele sintagmei „încet și constant câștigă cursa”.

Ei urmaresc întotdeauna premiul, dar știu, de asemenea, că uneori cele mai mari succese nu pot fi grăbite.

În cercul lor, oamenii nascuti sub acest semn adoră crearea unui refugiu primitor. Frumusețea strălucește în fiecare parte a casei.

Această strălucire reflectă adevăratul lor suflet , care este foarte autentic și credincios, în special cu membrii apropiați ai familiei.

Când cineva apropiat sufera ei observă în mod prudent și oferă sprijin.

106672905 3371558442896559 7453119259775223614 n 1 - Horoscop nativ american
Horoscop nativ american

by Kizzi

Please follow and like us:
follow subscribe - Horoscop nativ american1
en US Tweet - Horoscop nativ american 20
en US save - Horoscop nativ american20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PariPont
Citește articolul precedent:
Ziua internationala a rockului
13 iulie Ziua internationala a rock-ului.

Pe 13 iulie 1985 a fost organizat „Live Aid”, un concert rock caritabil, care a avut loc simultan în Londra...

Închide