paripont 150x150 - Prima fila...cinefila [II. Prietenul(ui) meu, Serialul]

Prima fila…cinefila [II. Prietenul(ui) meu, Serialul]

Poveste in poveste in poveste in poveste in…

Nu de mult, sustineam ca iubesc Filmul, cu atat mai mult cu cat munca din spatele lui mi se pare, realmente, fascinanta.

Eh, Serialul e o alta poveste. E o poveste in povestea vietii mele in care mi-e imposibil sa nu ma identific macar in cel mai scurt act actoricesc, in cea mai succinta relatare, in cel mai mic rol. Nu ma mai repet, ai inteles ideea.

Sunt genul de persoana care analizeaza luni intregi (ai zice ca exagerez, dar te asigur ca totul e la fel de real ca siguranta faptului ca respiri, citindu-ma) replici, caractere, posibile deznodaminte, posibile alternative la deznodamintele existente, si, oho, cate ar mai fi de enumerat.

Cand incep un serial, devin parte din el si viceversa. Copiez involuntar gesturi, moduri de actionare, moduri de gandire; e ca si cum as avea un rol fara sa ma fi cerut cineva (desi, la drept vorbind, viata m-a invatat sa fiu o buna actrita – nu iti da ochii peste cap, din nou te asigur ca nu exagerez si de data asta fac raportare la tine, cititorule, la tine, care joci, voluntar, sau nu, teatru zilnic; nu te numesc ipocrit, nu fac din tine vreun „fals”, doar iti expun o identitate pe care oglinda aia nenorocita in care ai incredere ca reflecta exactitatea, nu ti-o arata intr-adevar).

Imi place inteligenta de mor. Cam vaga exprimare, recunosc, dar mai bine de atat nu pot incadra genialitatea care sta in spatele zecilor de seriale pe care le-am vazut, simtit si, ulterior, carora le-am regretat sfarsirea.

Nu voi da niciun nume, ba mai mult decat atat, stopez aici incursiunea mea in ale „cinefilismului” pentru ca prefer sa te introduc, incetul cu incetul, in lumile in care eu am trait simultan cu personajele si povestile in care atat de mult m-am identificat incat aproape ca am uitat sa revin la propria realitate. Asta nu a fost un lucru rau: dimpotriva. Nu sunt falsa si te asigur (aici chiar va trebui sa imi dai credit) ca am o singura fata dar subscriu infocat gandul lui Kevin Klein care bine zicea:

Oamenii ma intreaba:

Care este cel mai bun rol pe care l-ai jucat vreodata?

Urmatorul.

paripont 1 - Prima fila...cinefila [II. Prietenul(ui) meu, Serialul]

Please follow and like us:
follow subscribe - Prima fila...cinefila [II. Prietenul(ui) meu, Serialul]1
en US Tweet - Prima fila...cinefila [II. Prietenul(ui) meu, Serialul] 20
en US save - Prima fila...cinefila [II. Prietenul(ui) meu, Serialul]20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PariPont
Citește articolul precedent:
1582205661233 - Fa dragoste ACUM cu dragostea!
Fa dragoste ACUM cu dragostea!

Ce frumoasa si enervanta e dragostea! Ce frustrant e sa iti vina sa iti smulgi parul din cap de nervi...

Închide