Sentimente - Sentimente de nedescris

Sentimente de nedescris

Totul a inceput exact cand credeam ca nu ma mai pot atasa de nicio femeie.

Tocmai ce iesisem dintr-o relatie pe care o crezusem perfecta, cu o femeie pe care o crezusem perfecta. Era dureros sa-mi dau seama ca de fapt totul fusese doar o iluzie, o traire mincinoasa.

Era de asemenea dureros gandul ca femeia pe care o iubeam alesese sa ma ignore subit, fara nicio explicatie sau vreun motiv intemeiat.

Nimic nu mai era in regula… si totusi am ales sa o iau de la capat, singur.

Nu mai voiam sa aud curand de o relatie, voiam doar sa ma vindec de cele intamplate. Si a aparut Ea… cea care avea sa-mi dea toate planurile astea peste cap

Ne-am imprietenit si am inceput sa tinem legatura, iar intr-un timp ajunsesem sa vorbim non-stop.

Era retinuta in ceea ce tinea de viata ei personala, dar asta nu ma deranja deloc, pentru ca imi era de ajuns sa o stiu bine si sa o aud mai mereu. Vocea ei a fost medicamentul care m-a facut in scurt timp sa-mi schimb din nou perceptia cu care iesisem din relatia anterioara.

Intrebarea ce mi-o puneam zilnic in gand era ” Oare ce ma atrage pe mine la fata asta care nu imi ofera nimic concret?”.

Dupa un timp mi-am dat seama ca simplitatea ei pura a fost principalul aspect ce m-a facut sa ma atasez de ea.

Era atat de simpla… iar siguranta ei, pe care de multe ori mi-o oferea si mie, era una de nedescris. Incepusem sa o iubesc cu mintea, totul era perfect… dar dupa cum stiti, lucrurile perfecte nu dureaza mult.

Dupa cateva luni de zile, dusmanul cel mai mare al relatiilor, gelozia, si-a facut aparitia. Si nu din partea ei… ea era cea puternica, iar gelozia ataca oamenii slabi si vulnerabili. Odata cu gelozia au aparut si primele reprosuri, din partea mea.

O voiam doar pentru mine, o voiam rupta de tot, voiam sa-si petreaca timpul numai cu mine, fara sa ma gandesc ca prin aceste actiuni nu faceam decat sa o indepartez de mine.

O faceam sa-i fie frica, sa-si puna tot felul de intrebari, sa ma minta doar ca sa scape de gura mea si de reprosurile mele… Mai pe scurt, ea imi oferea siguranta, iar eu o rasplateam cu nesiguranta.

Odata cu astea au inceput si certurile, care se repetau zilnic si care nu ne faceau decat sa ne pierdem increderea unul in celalalt. Dupa fiecare cearta imi dadeam seama ca eu am gresit, ca am aruncat cuvinte grele si urate, iar remuscarile isi faceau instant aparitia in sufletul meu.

O cautam, imi exprimam parerile de rau in fata ei, ii spuneam ca a fost ultima data cand am gresit, dar asta nu dura prea mult…boala numita Gelozie pusese monopol pe sufletul meu.

Am crezut ca suntem la fel dar de fapt eram atat de diferiti…

Ea era linistea care se lupta zilnic cu nelinistea pe care i-o ofeream eu. Ea era siguranta care pe mine ma facea sa ma simt in nesiguranta.

Modul ei de tratare al lucrurilor cu atata siguranta si seninatate ma facea sa ma indoiesc de mine. Ma simteam un supus care voia sa supuna. Dar asta nu conta atata timp cat ea revenea iar si iar… incepusem sa ma complac in situatia asta.

Cu toate astea ma gandeam cum va fi atunci cand ea nu o sa mai revina… intrebarea asta ma bantuia zilnic si nu eram capabil sa-i gasesc raspunsul.

Aveam momente cand cu adevarat imi doream sa renunt la ea si uneori chiar aveam impresia ca sunt capabil sa fac asta, dar de fiecare data lucrurile se schimbau in cel mult cateva ore, pentru ca atunci cand aparea eram exact ca un invalid care-si dorea sa se ridice si sa alerge.

Pur si simplu nu eram capabil sa nu vorbesc cu ea, iar atunci cand ii auzeam vocea, toate sentimentele de neliniste, ura si frustrare incepeau sa alerge pe un camp plin cu flori si sa se stinga subit.

Asta e Ea… iar cel care a scris sunt ” eu”.

by Adm1n

Please follow and like us:
follow subscribe - Sentimente de nedescris1
en US Tweet - Sentimente de nedescris 20
en US save - Sentimente de nedescris20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PariPont
Citește articolul precedent:
gossip scaled - Nu incerca sa convingi oamenii de ceva ce tu esti sigur. Acum sau prea tarziu...vor realiza si singuri
Nu incerca sa convingi oamenii de ceva ce tu esti sigur. Acum sau prea tarziu…vor realiza si singuri

Nu-ti pierde timpul dand explicatii; oamenii oricum aud doar ceea ce vor sa auda. Paulo Coelho

Închide