Te iubesc atat de mult incat vreau sa iti ofer luna de pe cer!

Te iubesc cat pana la luna si inapoi

„Te iubesc atat de mult incat vreau sa-ti ofer luna de pe cer!”

„Dar trebuie sa mergi singura sa o iei!”

Mi-a spus cineva odata aceste cuvinte. Mare dreptate avea!

Iubirea nu poate fi măsurată!

Mai clar, dupa parerea mea iubirea nici nu exista!

Diferite sentimente de iubire da! Iubirea intr-o infinitate de forme, da, exista.

Nu imi amintesc de persoana care mi-a „oferit” luna de pe cer pentru asta, mi-a ramas in amintiri pentru multe momente intense care le depasesc si le acopera pe cele nedorite sau neplacute.

Acum apreciez mai degrabă momentul in care a vrut sa ma impace claxonandu-mi la geam in miez de noapte si trezand jumatate de cartier, doar pentru a ma convinge sa ii răspund.

Sentimentele de iubire isi iau forma din multitudinea de momente de pasiune, de grija, de „nebunie curata”, de felul in care simti ca vrei sa oferi sau sa primesti ceva indiferent ce.

Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, nu ma refer aici la relatii, la sex sau la convingeri. Vorbesc doar de faptul ca un sentiment de iubire poate fi atat de diferit, de unic si este perceput prin momente si nu prin cantitate sau masurare.

Nu putem masura sentimente de iubire pentru prietenie, pentru pasiune sau pentru cei dragi noua dupa ceea ce ne ofera in mod material, dupa ce oferim noi sau dupa perceptie.

Se spune ca nu e bine sa traiesti din amintiri, nici bune si nici rele.

Eu cred ca nu strica uneori sa zambesti cu gândul la un moment. Dar pentru ca acest lucru sa se întâmple trebuie sa le construim.

Nu contează daca primesti luna de pe cer conteaza cu cine o privesti in acel moment.

Conteaza sa simti ca esti inteles fara sa vorbesti sau ca „vorbiti aceeasi limba” fara sa te explici.

Indiferent cat de multe ti se ofera, de cat de mult esti laudat de oricine nu face nimic mai mult decat acel moment in care cineva iti spune referindu-se la un moment cu tine : „pentru ceva bun merita sa astepti!”.

Nu e nimic mai apasator ca un moment cand esti coborat din salvare si cineva care iti vrea binele este acolo sa te vada in mod accidental.

Spaima si teroarea de pe fata lui, crisparea cu care a lasat sa-i cada cafeaua din mana in usa spitalului a facut sa doara mai mult si sa fie mai apasator decat intreaga durere pentru care ma aflam acolo.

Un sentiment de iubire este ceea ce primesti intr-un mod necerut, este ceea ce oferi pentru ca simti, este construit intr-o infininate de forme si in nici un caz nu poate fi masurat.

Luna din fotografiile din articol nu este luna mea, nu este luna de pe cerul meu.

Este luna de pe cerul si din colectia unei persoane tare dragi mie de la care mi-am permis sa o „fur”. Nu cred ca se va supara pentru ca mi-a permis sa „fur” de la ea orice doresc. O iubesc! Dar nu pentru asta! O iubesc pentru ca am impartit in ani multe momente in care am ras sau ne-am sfătuit, ne-am dorit binele. Chiar daca nu vorbim cu lunile sau cu anii in mod sigur ii vreau binele si stiu ca si ea mie.

Sentimentele de drag si iubire sunt atat diferite incat eu pot spune ca iubesc intr-un mod infinit, unic si diferit. Iubesc oamenii, iubesc copiii, iubesc batranii si-a lor blandete, imi iubesc rudele, familia si prietenii, persoanele care imi sunt dragi.

Iubesc persoane cu care nu mai vorbesc, le țin in suflet si le vreau binele, indiferent ce.

Imi iubesc pisicile si catelul, iubesc si catelul vecinului, iubesc sa respir dimineata cand ploua, imi iubesc pasiunile, iubesc si tacerea sau linistea, iubesc…. nebunia unei clipe, iubesc sa iubesc dar nu iubesc sa spun asta.

Sentimentele de iubire sunt unice, diferite si inexplicabile in cea mai mare parte.

Italienii au o vorba: „ti voglio bene” care este mai frecvent folosita prin comparație cu ti amo- te iubesc. Ii inteleg de ce.

Poate ca sunt judecata ca nu folosesc deloc sau aproape deloc „te iubesc” dar actiunile mele consider ca ar trebui sa fie suficiente.

Consider ca ar trebui sa treaca peste explicatii sau cuvinte.

by Kizzi

Please follow and like us:
follow subscribe - Te iubesc cat pana la luna si inapoi1
en US Tweet - Te iubesc cat pana la luna si inapoi 20
en US save - Te iubesc cat pana la luna si inapoi20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PariPont
Citește articolul precedent:
Judet jales - 3 octombrie 1385: Prima menționare a unui  județ din Țara Românească
3 octombrie 1385: Prima menționare a unui județ din Țara Românească

Prima mențiune este în hrisovul din 3 octombrie 1385 prin care domnitorul Dan I donează mănăstirii Tismana acest sat din...

Închide