TsT - "The sweetest thing"

„The sweetest thing”

Despre acest film, părinții trebuie să știe că are unele dintre cele mai explicite referințe și situații sexuale incluse vreodată într-un film. Există glume ample și grafice despre sexul oral (inclusiv o vizită umilitoare la o curățătorie și o urgență medicală care implică un piercing personal). Părinții ar trebui să fie prudenti în expunerea copiilor sau adolescenților la limbajul și comportamentul existente in acest film.

Cameron Diaz joaca rolul Christinei, ad-executive si o petrecareata care frange inimi. Locuiește cu avocata de divorțuri Courtney (jucata de Christina Applegate, cunoscuta drept Kelly Bundy din „Familia Bundy„) și vânzătoarea Jane (interpretata de Selma Blair si cunoscuta drept Cecile Caldwell din „Cruel Intentions„). Nu-l așteaptă pe Mr. Right. Sunt perfect fericite de situatia in care se afla. Cel puțin așa își spun lor înșiși. Dar au pus bariere în calea intimității reale în relațiile lor romantice, păstrând o apropiere autentică una pentru cealalta. Christinei îi place să controleze bărbații si să îi „arunce” repede. Apoi, Christina îl întâlnește pe Peter, care o interesează prin faptul că acesta nu este „amețit” de ea. El menționează că a doua zi va merge la o nuntă. Ulterior, atunci când nu si-l poate scoate din minte, ea și Courtney decid să prindă nunta. Pleacă într-o călătorie. Toate acestea sunt doar o scuză pentru o serie de glume și situații extrem de răutăcioase și explicite.

CC - "The sweetest thing"

Cele trei fete sunt atât de strălucitoare și chiar atrăgătoare încât faptul că se comportă ca niște „skank”-uri (persoane care nu stiu cum sa spuna „nu”, sexului) nu mai merita luat in considerare. Loialitatea. spiritele lor și faptul că nimeni nu ia acest film foarte în serios (ele anunță că vor face un montaj bazat pe o proba de haine, ulterior aparand ca Julia Roberts, Madonna și Olivia Newton-John) fac ca filmul să se transforme intr-o placere vinovata.

Scris de Nancy Pimental, filmul este un omagiu vesel obscen pentru prietene și, desigur, pentru iubirea adevărată.

Familiile pot vorbi cu adolescentii si cu tinerii despre motivul pentru care Christina s-a temut să se apropie de un bărbat și de ce era atât de preocupată de a detine puterea în relațiile sale. De asemenea, ar trebui să vorbească despre modul în care in acest film, prietenii și-au arătat loialitatea și acceptarea necondiționată si reciproca.

Please follow and like us:
follow subscribe - "The sweetest thing"1
en US Tweet - "The sweetest thing" 20
en US save - "The sweetest thing"20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PariPont
Citește articolul precedent:
donare 1 - 14 iunie Ziua Internațională a Donatorilor de Sânge
14 iunie Ziua Internațională a Donatorilor de Sânge

"Sângele salvează vieți".

Închide