Ea - Totul despre ea si cum a ajuns sa nu mai plece din viata mea

Totul despre ea si cum a ajuns sa nu mai plece din viata mea

Totul despre ea… e prea mult spus, pentru ca in multe momente nu imi dau seama daca o cunosc. Este imprevizibila, la fel ca intamplarea de a ajunge in viata mea… niciodata nu-mi pot da seama ce gandeste sau la ce se gandeste. Ma chinui sa fac asta de mai bine de un an de zile, insa cred ca este timpul sa ma dau batut si sa o accept asa cum este.

Frumoasa… putin spus. Comportament de felina… foarte imprevizibila, ia ce-si doreste, cand doreste.

Apoi se comporta de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Azi te iubeste, maine te uraste. Azi esti ceva drag pentru ea, maine parca nu mai existi… Azi e dulce si dragastoasa, maine e amara si ranchiunoasa… Azi e Rasaritul intr-o frumoasa dimineata de vara, iar maine e Apusul unei zile inchise de toamna.

De ce sa o iubesti? Simplu, pentru ca e altfel. Nu e tipul de femeie pe care -l intalnesti in fiecare zi.

E femeia unica in felul ei. Femeia care te vinde si te cumpara cat ai clipi. Femeia sigura pe ea. Femeia care te face sa nu fii sigur pe tine. Ea e adorata care nu adora, luminita pe care o poti vedea numai atunci cand vrea ea sa se aprinda, cerul instelat care te face sa crezi ca nu esti singur in Univers, visul care da usor-usor contur vietii tale neinsemnate. E ea, speranta… cea pe care o astepti chiar daca stii ca nu mai vine. Insa o astepti, pentru ca e singurul lucru de care te poti lega pentru a da sens zilelor tale…

Atat despre ea, iar acum stau si o astept, nu stiu cand o sa apara pentru ca e imprevizibila… insa toate astea ma fac sa o astept si cu mai mult drag.

Semnat El, Opusul!

by Adm1n

Please follow and like us:
follow subscribe - Totul despre ea si cum a ajuns sa nu mai plece din viata mea1
en US Tweet - Totul despre ea si cum a ajuns sa nu mai plece din viata mea 20
en US save - Totul despre ea si cum a ajuns sa nu mai plece din viata mea20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PariPont
Citește articolul precedent:
George Bacovia - 4 septembrie 1881: Se naste, George Bacovia, poet român
4 septembrie 1881: Se naste, George Bacovia, poet român

George Bacovia a fost recunoascut drept cel mai important poet simbolist român și unul dintre cei mai importanți poeți din...

Închide