Paripont1 150x150 - Valentine, esti doar o scuza pentru iubirea la comanda!

Valentine, esti doar o scuza pentru iubirea la comanda!

Legenda spune ca astazi a fost ceea ce oamenii care cauta adanc si intens, cum nu se poate explica in cuvinte (dar doar azi), in inima lor, motivul suprem de expunere a dragostei in mod public numesc Sfantul Valentin. Amalgamata descriere, recunosc.

Bref, un fel de 1 Decembrie pentru cei care isi injura originile si tara (desi, ea, saraca, n-are nicio vina) in restul anului, un fel de zi onomastica pentru cei 3998 de prieteni online dintre care 3990 au dat cereri de prietenie pentru ca esti cunoscutul celei de-a saptea generatii pe care o au ei in lista, un fel de „Las Fierbinti” pentru cei care, intr-adevar, traiesc adevarate drame.

Azi a fost cu poze si cadouri. Azi s-a iubit mai mult. Ce zic eu, mai mult? Fiecare relatie si-a atins apogeul, cel mai inalt si intim punct al supremei iubiri. Rezultatele unora dintre aceste relatii apar in noiembrie, odata cu cresterea vanzarilor de scutece.

Astazi, florariilor le-au explodat vizualizarile si sute de litri de benzina au fost consumati in cautarea celei mai cele flori care daca nu are (macar) norocul de a fi in ghiveci va sfarsi intr-un timp cu o secunda mai lung decat dureaza un „Te iubesc!” spus grabit, la ghena.

Gestul conteaza. Sa arate, sa aduca, sa faca, sa dreaga. Nu importa ca in restul anului aproape ca isi scot ochii (la figurat fiind la ordinea zilei), ca mai au putin si baga divort de „bine” ce se inteleg, ca mereu intre ei sunt doar vorbe. Fara gesturi. Fara „Iarta-ma!”. Fara „Multumesc!”. Fara „Te apreciez!”. Fara „Sunt aici chiar si acum, cand nu mai poti duce toata lumea pe umerii tai, cand pici, cand cedezi, cand nu mai vrei, pur si simplu”.

Paripont1 1024x735 - Valentine, esti doar o scuza pentru iubirea la comanda!

Valentine, ia-ti-l pe Cupidon si reeduca-l!

Invata-l sa isi infiga sageata in romani, doi cate doi, si dupa ce au trecut 30 de ani. Si dupa pierderea unei sarcini. Si dupa greutati financiare. Nu doar de ziua ta. Nu doar pentru vanzari. Nu doar de gura lumii.

Pana atunci, Valentine, nu esti decat o scuza pentru imprimarea psihologica a unei fericiri efemere!

Deal with it!

Please follow and like us:
follow subscribe - Valentine, esti doar o scuza pentru iubirea la comanda!1
en US Tweet - Valentine, esti doar o scuza pentru iubirea la comanda! 20
en US save - Valentine, esti doar o scuza pentru iubirea la comanda!20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PariPont
Citește articolul precedent:
83316983 780937442427794 1077624014874083328 n 1 rotated - Prima fila...cinefila [I. Prietenul(ui) meu, Filmul]
Prima fila…cinefila [I. Prietenul(ui) meu, Filmul]

Singurul lucru mai rau decat a vedea un film prost, este sa joci intr-unul. (Elvis Presley) Cineva de acord? Poate...

Închide