Fumatul ucide!

Vicii care ucid

Din pacate, cele mai multe decese din zilele de astazi sunt cauzate de vicii care ucid.

Iar printre viciile care de cele mai multe ori fac victime, se numara: fumatul, consumul de alcool si uneori, dependenta de jocurile de noroc.

In cele ce urmeaza o sa incerc sa va spun mai multe lucruri despre aceste vicii si despre lucrurile rele care sunt cauzate de catre acestea.

Fumatul

Fumatul este unul dintre viciile care fac destul de multe victime. Acesta poate fi destul de daunator atat pentru cei care fumeaza, cat si pentru cei care inhaleaza fumul acestora.

Mai mult decat atat, fumatul poate provoca sau chiar contribui la aparitia unor boli destul de grave si care de cele mai multe ori nu se pot vindeca, printre care se numara cancerul de plamani, cancerul gatului, orbire si multe altele.

Specialistii sunt de parere ca, fumatul provoaca in medie 9 din 10 cancere de plamani aparute la oameni.

In plus, fumatul este considerat chiar si o boala care provoaca dependenta, iar cei care sunteti fumatori stiti cat de greu va este sa va lasati de acest viciu.

Fumatul este unul dintre viciile care de cele mai multe ori ucid.

Consumul de alcool

Dupa cum foarte bine stiti, consumul de alcool in tara noastra este unul destul de ridicat.

Iar consumul de alcool in mod regulat nu duce decat la dependenta de alcool, care pe langa faptul ca este un viciu, este considerata ca fiind si o boala destul de grava si de care se poate scapa destul de greu.

In plus, consumul de alcool in mod regulat poate provoca o serie de boli destul de grave, care uneori pot duce si la deces.

Printre cele mai frecvente boli care uneori pot fi fatale si care pot aparea datorita consumului excesiv de alcool, se numara: hepatita cronica, ciroza hepatica, ulcerul, pancreatita si multe altele.

Mai mult decat atat, consumul excesiv de alcool poate avea si efecte psihice si uneori, datorita faptului ca cei care consuma alcool nu mai gandesc rational, acestia ajung sa faca fapte nesabuite.

Iar acestea sunt numai cateva dintre multele riscuri la care oamenii se expun atunci cand devin dependenti de alcool.

In concluzie, alcoolul este unul dintre cele mai frecvente vicii care ucid.

by Adm1n

Please follow and like us:
follow subscribe - Vicii care ucid1
en US Tweet - Vicii care ucid 20
en US save - Vicii care ucid20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PariPont
Citește articolul precedent:
ceai cafea - Ceai sau cafea
Ceai sau cafea

Posibilitatea de a alege este dreptul nostru suprem si ne deosebeste de restul formelor de viata. Alegerea este speranta! Si...

Închide